Conditie training / Slagverbetering


Slagverbetering en conditiezwemmen

Verbeter je conditie en slag bij The Swimfactory

Gezond en in topconditie

Conditiezwemmen is er voor iedereen die wil werken aan zijn eigen fitheid. Op een afwisselende en plezierige manier wordt er gewerkt aan conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Doe mee en ervaar het zelf!

U kunt daarvoor op diverse tijden in het 50-meterbad van het Lions Dive Hotel terecht. Een goede zwemtechniek en enige kennis van opbouwende zwemschema’s vergroten het zwemplezier enorm.

Voor iedere startende banenzwemmer, maar ook voor de zwemmer die op details zijn slag wil verbeteren of meer rendement uit het zwemmen wil halen, vormen de lessen slagverbetering en conditiezwemmen een goede optie.

Slagverbetering

Bent u in het bezit van één of meerdere zwemdiploma’s maar heeft u het idee dat er nog wel een en ander verbeterd zou kunnen worden aan bijvoorbeeld uw borstcrawl? Dan is slagverbetering iets voor u! In deze lessen verbetert u uw zwemtechniek waardoor u vanzelf meer plezier in het zwemmen krijgt. Slagverbetering is een goede voorbereiding op de lessen conditiezwemmen.

Conditiezwemmen

Conditiezwemmen is bedoeld voor de zwemmer die het prettig vindt onder begeleiding van een van onze instructeurs in een opbouwend schema banen te zwemmen. U zult zien dat uw conditie snel verbetert! Om optimaal van de lessen te kunnen profiteren moet u beschikken over een redelijke tot goede zwemtechniek (schoolslag, borstcrawl en rugcrawl).